Despre noi

Cauta

LEDGO –  Mobilier luminos pentru evenimente și casă !

LEDGO HORECA oferă servicii integrate de închiriere și vânzare de mobilier iluminat LED pentru evenimente, petreceri, baruri, cluburi. Ideea de LEDGO s-a născut cu scopul de a experimenta un nou dialog între design și artă.

Vă putem ajuta să dați lumina și culoare locului în care lucrați, trăiți sau vă distrați și să vă bucurați de căldura acestora.

Dacă sunteți client HoReCa Industry, vă putem ajuta să vă mobilați într-un stil fantezist barul, clubul, pub-ul, restaurantul sau hotelul.

Dacă sunteți organizator de evenimente sau agenție de publicitate putem fi partenerul tău pentru ca evenimentul, concertul sau petrecerea dumneavoastră să fie un succes.

LEDGO propune clienților săi piese de mobilier geoline și accesorii deosebite, chiar extravagante. Și cei mai exigenți vor găsi cu siguranță ceva pe placul lor.

LEDGO poate fi folosit în spații de locuit sau în aer liber, la evenimente sau în oricare alt loc. Un produs LEDGO își găsește întotdeauna locul și poate să rupă chiar și linia spațiului tradițional.

Piesele de mobilier LEDGO creează un spațiu unic, în care originalitatea amenajării imprimă căldură și personalitate. Efectele luminoase create de sistemul inovativ cu leduri care își schimbă culoarea oferă petrecerii dumneavoastră o atmosferă magică… Dream on!

Lumina mobilierului LEDGO oferă multă energie pozitivă, datorită jocurilor de lumini și a umbrelor create. Utilizarea mobilierului LEDGO produce emoții, ascute simțurile și comunicarea, deoarece favorizează dialogul cu ambianța sa pozitivă.

Tehnologia LEDGO inovatoare asigură o durată de fucţionare îndelungată şi o eficienţă energetică ridicată şi va caracteriza noua eră a iluminării. Mobilierul LEDGO facilitează economisirea energiei din primul moment în care este aprins.

LEDGO oferă și servicii de consiliere, prin specialiștii noștri în design și arhitectură care vă pot îndruma în alegerea mobilierului și accesoriilor, precum și a combinațiilor posibile.

În scopul de a garanta nivelul dorit, LEDGO are o filosofie care garantează o manipulare simplă și funcționarea acestora fără probleme. Va invităm așadar să pășiți, să vă imaginați și să descoperiți un spațiu inspirat.

LEDGO HORECA este partenerul tău.
Nu ezitați să ne contactați!.